frakcija praneša apie savo poziciją dėl tolimesnės veiklos

Šiuo pareiškimu frakcija „Racionalios veiklos skatinimo (liberalai)“ frakcija praneša apie savo poziciją dėl tolimesnės veiklos Vilniaus miesto taryboje.

Frakciją laukė, kad pagaliau Lietuvos Respublikos Liberalų Sąjūdžio frakcijos nariai pradės vykdyti savo rinkiminius pažadus ir principus, kurie juos atvedė į valdžią. Darbai rodo ką kitą. Todėl nebematome bendrų veikimo galimybių tolimesnėje Vilniaus miesto tarybos veikloje. Viena ką galime dėl visų vilniečių padaryti, tai labai aiškiai pareikšti ir veikti kaip opozicinė frakcija. Tuos Lietuvos Respublikos Liberalų Sąjūdžio frakcijos narius, kuriems nusibodo anarchistiniai veiklos metodai, bet kurie nori būti liberaliais, atstovauti visus vilniečius, o pastariesiems kaip oro reikia liberalizmo, ir tokiu būdu opozicijoje palaikyti rinkiminius pažadus, tuos pažadus kurie atvedė juos čia, kviečiame kuo greičiau prisijungti prie mūsų opozicinės „Racionalios veiklos skatinimo (liberalai)“ frakcijos.


Žiniasklaidos reakcija: https://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/liberalu-krize-pasieke-kritini-taska-svyruoja-ties-skilimo-riba.d?id=79339021&fbclid=IwAR0sM_DMkfvoD5qslUAJD2AUNXI-A9QTHMQhBGvzfpUYpXktWVB5qIziDE0